Tjänster

Info / Bokning
kurslokal@ljsystem.se
046 - 14 84 00

Förtäring

Under hela kursdagen finns kaffe, te, frukt och godis till er förfogande. Ni kan sedan beställa för- och eftermiddagsfika samt lunch.
För- och eftermiddagsfika serveras utanför kurssalen och lunchen serveras på anrika Grand Hotell, bara en minuts promenad från våra lokaler.


Kursvärdinna och teknisk hjälp

Under hela dagen hos oss har ni en kursvärdinna som finns till hands om ni har frågor eller behöver hjälp med något. Vi har även en tekniker på plats om ni har några tekniska frågor.


Installationshjälp

Har ni egen programvara som ska installeras har vi tekniker som kan hjälpa till med det. Vi har möjlighet att klona ut installationen vilket gör att det går mycket snabbare än att installera på varje dator. För mer information kontakta oss.


Vision

Våra kursdatorer är utrustade med en programvara som gör det möjligt för kursledaren att få ut lärardatorns skärmbild på elevdatorerna. Detta gör det lättare för eleverna att följa med samtidigt som den blockerar dem från att kunna använda datorn under tiden som läraren håller presentation. Programmet är lätt att starta och stänga av om man under dagen växlar mellan föreläsning och egna övningar.


Övernattning

För era deltagare eller kursledare som reser långväga har vi ett samarbete med Hotell Lundia och Grand Hotell där ni erhåller 10% i rabatt på rumspriset om uppger att ni ska på kurs hos oss. För bokning och mer information om hotellen klicka här.