1 - 5 personer4 400 kr
6 - 10 personer5 500 kr
11 - 15 personer6 600 kr
16 - 20 personer7 700 kr
21 - 29 personer8 800 kr

Info / Bokning
kurslokal@ljsystem.se
046 - 14 84 00

Priserna gäller per dag för hyra av sal måndag till fredag med tillgång till lokalen mellan 08:00 och 17:00. Önskar ni hyra vid andra tidpunkter såsom kvällar och helger kontakta då LJ System för prisinformation.

I priserna ingår

Samtliga lokaler är utrustade med högpresterande dataprojektor och skrivare samt whiteboardtavla. Datorerna är anslutna till Internet via en snabb fast förbindelse. På samtliga datorer är Windows 7 Pro 64-bit och Office 365 installerat. Vår kursvärdinna hälsar er och era kursdeltagare välkomna och tar hand om er under hela dagen.

Rabatt

Återkommande kunder erhåller rabatt. Kontakta oss för mer information.

Förtäring

Förmiddags- och eftermiddagsfika samt lunch 185 kr / person
Endast förmiddags- och eftermiddagsfika 88 kr / person

På förmiddagen serveras nybakade bullar i fikarummet i våra lokaler. Lunch serveras på Grand Hotell vilket ligger på gångavstånd från LJ Systems lokaler. På eftermiddagen serveras kaffe med kaka i våra lokaler. Under hela dagen finns det tillgång till vatten, kaffe, te, frukt och godis.

Installationshjälp

Installation av er programvara på datorerna 750 kr / tim

Utskrift av kursmaterial

Utskrift av kursmaterial 0,80 kr / sida

Priset är endast för utskriften. Pärmarna står ni för själva, vi kan dock hjälpa er att sätta in materialet mot timdebitering. Kontakta oss för mer information.

Villkor

Vid avbokning senare än 2 veckor före kursstart debiteras full avgift.
LJ System innehar licenser för Microsoft Windows och Microsoft Office. Kunden ansvarar själv för att licenser finns för programvara som på kundens begäran installeras på LJ Systems datorer.
Samtliga priser är angivna exkl. moms.